Onko sinulla ennen vuotta 1985 valmistunut omakotitalo? Jos on voit voittaa Taloturvalta 10 000€ arvoisen remontin taloosi.

 Osallistu nyt arvontaan niin voit voittaa asiantuntijoidemme tekemän täydellisen putkiremontti omakotitaloosi, joka nostaa talosi arvoa ja vähentää vesivahingon riskiä!

Osallistuminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään!

ANNA TIETOSI & OSALLISTU ARVONTAAN & VOITA PUTKIREMONTTI

Mikä on Taloturva?

Taloturva on vuonna 2011 perustettu 100% kotimainen omakotitalojen viemäriremontteihin erikoistunut perheyritys jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa. Työllistämme yhteensä noin 100 ihmistä.

Taloturvan asiakastyytyväisyys on Taloustutkimuksen mukaan 98% ja meidät on valittu Suomen parhaimpien työpaikkojen listalle (Great Place to Work).

https://youtu.be/gmoo3m0MiZo

Arvonnan ehdot ja tietosuojaseloste​

1. Järjestäjä

Taloturva Group Oy

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 1.1.2024-31.12.2025

3. Kilpailuun osallistuminen ja palkinto

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, poislukien Taloturva Group Oy -konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 31.12.2025 mennessä arvontaan osallistuneet. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, Taloturvalla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Kilpailun palkintona on voittajan valinnan mukaan joko sukituksella toteutettu viemäriremontti, jonka laajuus on enintään 3 viemäripistettä, käyttövesiremontti, jonka laajuus on enintään 5 vesipistettä, tai lämpöverkkoremontti, jonka laajuus on enintään 7 patteria

Kiinteistön on oltava omakotitalo, joka sijaitsee Suomessa Taloturva Group Oy:n toimialueella. Viemäriputkiston on oltava tarpeeksi hyvässä kunnossa sukitusta varten. Mahdolliset kaivuutyöt eivät sisälly palkintoon. Palkinnon arvo ei voi ylittää 10 000 €. Mikäli voittaja toivoo laajempaa urakkaa, voidaan lopullisen remontin hinnasta vähentää 10 000 €. Jos voittaja on arvonnan aikana tilannut Taloturvalta putkiremontin, urakan hinta hyvitetään, kuitenkin enintään 10 000 euroon asti.

Taloturva Group Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

4. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Taloturva Group Oy

Osoite: Härkähaankuja 5, 01730 Vantaa

Puhelinnumero: 044 0333 245

www-osoite: www.putkiremonttiarvonta.com

Rekisterin tietosisältö:

Nimet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja postiosoitteet

Tietolähteet:

Taloturva Group Oy:n konsernin yritysten (Taloturva Oy, VVStrygg Norden AB) markkinointi- ja sosiaalisen median kanavat, joiden kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa.

Rekisterin tarkoitus:

Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon. Valitessasi uutiskirje Omakotiasujan tilauksen, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköisen uutiskirjeen, jonka tilauksen voi perua koska tahansa.

Tietojen luovutus:

Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.